Rüyada uçaktan bulutları görmek

Rüyada uçaktan bulutları görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada uçaktan bulutları gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Rüyada uçakta bulut görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada uçaktan bulutları görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçak ve bulut görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada mor bulut görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada buluta bakmak sorunların ortadan kaldırılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada renkli bulut görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada kar bulutu görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments