Rüyada üç tane bilezik görmek

Rüyada üç tane bilezik görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, güçten düşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç tane bilezik gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada iki tane bilezik takmak çok büyük kazanç elde edileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç tane bilezik görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek makam sahibi olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik görmek lüks şekilde yaşayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments