Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, süzüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, içinin de rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüylü tavuk görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tugba marmara

Rüyamda toptanci kamyondan temizlenmiş tavuk ve ilikli kemik eşimin alıp kendime verdiğini gördüm acaba ne anlama geliyor

Tugba marmara

Çok teşekkür ederim bu rüyaları eşimle aramız açık huzursuzluk var onunla alakalı olabilirmi ve seher vakti gordum