Rüyada tütün çapalamak

Rüyada tütün çapalamak büyük bir ihanete uğranacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet eder.

Rüyada tütün çapalamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Rüyada tütün çapalamak maddi olarak zorluk çekileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada ağaç dibi çapalamak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulur.

Rüyada bağ çapalamak en karanlık zamanında elinden tutacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeyi çapalamak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada domates çapalamak müşkül durumların üstesinden geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada sebze çapalamak kader çarkının kişiden yana döneceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada toprağı çapalamak elinin darlık içinde kalacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına tabir olunur.

Rüyada toprak çapalamak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments