Rüyada türbede yatmak

Rüyada türbede yatmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada türbede yatmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Rüyada türbede yatmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbeye girememek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, şansının kendisinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbede mezar görmek büyük başarıya ulaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbe ismi duymak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz türbe görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, iş hayatında saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada caminin içinde türbe görmek deşarj olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Rüyada türbe süpürmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments