Rüyada türbana girdiğini görmek

Rüyada türbana girdiğini görmek işlerine yeni işler katacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada türbana girdiğini gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada türbana girdiğini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada türbanı açmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kızına daima sahip çıkacağına delalettir.

Rüyada açık birini türbanlı görmek çok başarılı işlere imza atacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil türban takmak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını türbanlı görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments