Rüyada tüpün patlamasını görmek

Rüyada tüpün patlamasını görmek haneye nifak gireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tüpün patlamasını gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada tüpün patlamasını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada patlayan tüp görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada tüplü ocak görmek yetkili bir göreve atanacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işarettir.

Rüyada tüpten zehirlenmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tüpgaz görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüpü yakmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, giderlerin artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sanayi tüpü görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüp yakmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments