Rüyada trenle bir yere gittiğini görmek

Rüyada trenle bir yere gittiğini görmek zor günler geçirileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayattan yana keyif bulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada trenle bir yere gittiğini gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada trenle bir yere gitmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada trenle bir yere gittiğini görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada trenin devrilmesini görmek karısının çok mutlu olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tren rayında oturmak işinde terfi edeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada trenin gittiğini görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada trenin kaçtığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada trene doğru koşmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet eder.

Rüyada tren itmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments