Rüyada trenin kaçtığını görmek

Rüyada trenin kaçtığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada trenin kaçtığını gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada treni kaçırmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kara treni kaçırmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trenin kaçtığını görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada tren kaçırmak eğlenceli günlere kavuşacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah trene binmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada trenle sudan geçmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada tren sürdüğünü görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada trene atlamak hasret çekenlerin birleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments