Rüyada babasının kafasını kesmek

Rüyada babasının kafasını kesmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Rüyada babasının kafasını kesmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamın kafasını kesmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın kafasını kesmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Rüyada eşek kafası kesmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada insan kafası kesmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına tabir olunur.

Rüyada köpek kafası kesmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments