Rüyada tozları temizlemek

Rüyada tozları temizlemek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tozları temizlemek gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada kömür tozu temizlemek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tozları temizlemek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada toz temizlemek sağlığının da yerine geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada tozlu evi temizlemek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tozu temizlemek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalettir.

Rüyada tozlu ayna görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toz yığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Rüyada toz kömür görmek herhangi zarara uğramayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments