Rüyada tosun satmak

Rüyada tosun satmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Rüyada tosun satmak gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada tosun satmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalettir.

Rüyada tosun kesmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada tosun eti görmek çok kötü günler göreceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada kara tosun görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Rüyada iri tosun görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada tosun inek görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada besili tosun görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tosun görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments