Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına rivayet eder.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments