Rüyada toprakta kemik görmek

Rüyada toprakta kemik görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeniden bir araya geleceğine, yaklaşan güzel günlere, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada toprakta kemik gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada toprağa kemik gömmek konforundan da ödün vereceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada toprakta kemik görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kemiklerini kırmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilikli kemik görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına rivayet eder.

Rüyada kol kemiği görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada kemik görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış kemikli et görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, geleceğine bakacağına delalettir.

Rüyada ayak kemiği görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments