Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, aksiliklerin yaşanacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı altı temizlemek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinden ayakkabı aldığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ayakkabı aldığını görmek kazancının eksilmeyeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments