Rüyada toprak yedirmek

Rüyada toprak yedirmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak yedirmek gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Rüyada toprak yediğini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin toprak yediğini görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Rüyada toprak yedirmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada üzerine toprak döküldüğünü görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada toprağın yanmasını görmek ayrılık yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa idrar yapmak geniş rızık elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi toprak görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukura toprak atmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments