Rüyada toprağın altında yumurta görmek

Rüyada toprağın altında yumurta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, aksiliklerin aşılacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada toprağın altında yumurta gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada toprak altında yumurta görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada toprağın altında yumurta görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan yumurta toplamak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa yumurta gömmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprakta yumurta görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada toprağın içinde yumurta görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments