Rüyada toprağa fasulye ekmek

Rüyada toprağa fasulye ekmek illet hastalıklara tutulmayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Rüyada toprağa fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Rüyada toprağa fasulye ekmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada toprağa fasulye dikmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye ekmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulur.

Rüyada fasulye tohumu ekmek hayatının güzelleşeceğine, refahının ve varlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada fasulye ekmek görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fasulye ekmek takdir toplayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada toprağa mısır ekmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hırsızlık yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments