Rüyada titreyen el görmek

Rüyada titreyen el görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada titreyen el gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada titreyen el görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kazancın katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini titrerken görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü titrerken görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada titreyerek uyanmak sağlığın da bozulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada titreyerek ağlamak sağlığının da bozulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada titreyerek namaz kılmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinin koptuğunu görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments