Rüyada timsah öldürmek

Rüyada timsah öldürmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, onun her zaman başında olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah öldürmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada timsah öldürmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsah öldürmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments