Rüyada timsah iskeleti görmek

Rüyada timsah iskeleti görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, başarıya giden yolların açılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada timsah iskeleti gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Rüyada timsah iskeleti görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, dertlerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada fare iskeleti görmek işlerin yoluna gideceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada iskelede yürümek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada iskelet tarafından kovalanmak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada iskelet kafası görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin iskeletini görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafa iskeleti görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok kötü günler göreceğine işaret eder.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments