Rüyada tilkiden korkmak

Rüyada tilkiden korkmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, borçlarının artacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada tilkiden korkmak gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada tilkiden korkmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulur.

Rüyada tilki yavrusu yakalamak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tilkiden kaçmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet eder.

Rüyada tilki kovmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret eder.

Rüyada tilki kürkü görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada tilkiye ekmek vermek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki yemek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments