Rüyada tilki yakalamak

Rüyada tilki yakalamak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ömrünün de uzun olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada tilki yakalamak gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Rüyada tilki yavrusu yakalamak işinde zarar edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilki yakalamak kazancın katlanacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile tilki görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada tilki görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine inanılır.

Rüyada tilki ve kedi görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada tilki kovmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Rüyada tilki kürkü giymek yüceltileceği sözler duyacağına, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kurt tilki görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, namının yürüyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments