Rüyada ticaret yapmak

Rüyada ticaret yapmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ekmeğinin verimli olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ticaret yapmak gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Rüyada ticaret yapmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada ticaret yaptığını görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ticaret taksiye binmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ticaretle uğraşmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine inanılır.

Rüyada ticarete atılmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada suda kayak yapmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye kahve yapmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments