Rüyada babasına sarılıp ağlamak

Rüyada babasına sarılıp ağlamak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada babasına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada babaya sarılarak ağlamak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada babasına sarılıp ağlamak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasına sarılarak ağlamak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Rüyada babaya sarılmak ağlamak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada babaya sarılıp ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babasına sarılıp ağlamak parasını ve malını kaybedeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments