Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, yerinde saymayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp ağlamak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasına sarılıp ağlamak yaptığı çalışmaların heba olacağına, aile saadetinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada babaya sarılarak ağlamak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babasına sarılıp ağlamak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya sarılıp ağlamak ailesini kaybedeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments