Rüyada tesbih bulmak

Rüyada tesbih bulmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih bulmak gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Rüyada siyah tesbih bulmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tesbih bulmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalettir.

Rüyada tesbihler bulmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada tesbih imamesi bulmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz tesbih bulmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada yerde tesbih bulmak allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işarettir.

Rüyada tesbih bulmak kişinin yasa düşeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments