Rüyada tepsisi görmek

Rüyada tepsisi görmek onların başarıları ile gururlanacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsisi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada tepsi içinde altın görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı tepsi görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada tepsi ekmeği görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada tepsiden börek yemek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi içinde börek görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, son model arabaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepside elma görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, lüks içinde olacağına inanılır.

Rüyada gümüş tepsi hediye almak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, ev sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments