Rüyada tencereye pislemek

Rüyada tencereye pislemek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, daha çok iş yapacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada tencereye pislemek gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada tencereye pislemek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Rüyada altını pislemek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yatağına pislemek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yatak pislemek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere pislemek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada güvercin pislediğini görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, solan yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin pislediğini görmek zor zamanların sona ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi altını pislemek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments