Rüyada temizlik işine girmek

Rüyada temizlik işine girmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Rüyada temizlik işine girmek gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Rüyada temizlik işine girmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde temizlik yaptığını görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz bir işyeri görmek bereketin ve verimin olacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada temizlik işinde çalışmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde temizlik yapmak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinin temizlendiğini görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada işyerini temiz görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına tabir olunur.

Rüyada temiz işyeri görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments