Rüyada temiz bir göl görmek

Rüyada temiz bir göl görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada temiz bir göl gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Rüyada temiz bir göl görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet eder.

Rüyada temiz göl görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Rüyada temiz gölde yüzmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz göle girmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde su görmek hayırlı bir eşe, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada durgun göl görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada göl içinde olmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gölde görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments