Rüyada sabun bezi görmek

Rüyada sabun bezi görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada sabun bezi gördüyseniz:

  • Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz.

Rüyada sabunlu bez görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada sabun bezi görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil bez görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, dara düşeceğine yorulur.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bez görmek çaresiz hallere düşeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada temizlik bezi görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bez ütülemek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine yorulur.

Rüyada adet bezi değiştirmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments