Rüyada babanın evlendiğini görmek

Rüyada babanın evlendiğini görmek borcunun da hafifleyeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, sorunların tarihe karışacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, zorlanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada babanın evlendiğini gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayla evlendiğini görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Rüyada babasının evlendiğini görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı evlendirmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada babanın başkasıyla evlendiğini görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments