Rüyada telefon kılıfı almak

Rüyada telefon kılıfı almak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zahmete düşeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir aktiviteye katılmanız size ilham verebilecek kişilerle tanışmanızı ya da ilham veren konular dinlemenizi sağlayabilir.

Rüyada telefon kılıfı almak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada tabanca kılıfı görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments