Rüyada teknede çalışmak

Rüyada teknede çalışmak tabiri caizse can bulacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, zahmete ve derde düşeceğine, çıkış yolları bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada teknede çalışmak gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada teknede çalışmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize tekneyle açılmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine yorulur.

Rüyada tekne satın almak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teknede uyumak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Rüyada tekneden denize atlamak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıkçı teknesine binmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerinin ters gideceğine delalet eder.

Rüyada denizde tekneyle gezmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal teknesi görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments