Rüyada teker yakmak

Rüyada teker yakmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, haksızlığa uğranacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Rüyada teker yakmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Rüyada teker yakmak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Rüyada teker değiştirmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktör tekeri görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba tekeri değiştirmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüs tekeri görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Rüyada patlamış teker görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işarettir.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments