Rüyada tek taş takmak

Rüyada tek taş takmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, güzel günlerin geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Rüyada tek taş takmak gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada tek taş alyans takmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek taş takmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Rüyada tek kulağa küpe takmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada tek taş yüzük kaybetmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments