Rüyada tek kollu kadın görmek

Rüyada tek kollu kadın görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, daha büyük adımlar atılacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek kollu kadın gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada tek kollu kadın görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, saygın biri olacağına alamet eder.

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek işlerdeki verimin artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tek kollu görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada tek kollu insan görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet eder.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sıkıntıya düşüreceğine işaret eder.

Rüyada tek kol görmek yılmayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek kollu adam görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tek kadın memesi görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments