Rüyada taze fasulye turşusu görmek

Rüyada taze fasulye turşusu görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze fasulye turşusu gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili çok fazla bilgi vermemelisiniz.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye turşusu görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada fasulye turşusu yemek mal mülk kazanacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada fasulye turşusu görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments