Rüyada taze fasulye almak

Rüyada taze fasulye almak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kendi geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada taze fasulye ayıklamak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına inanılır.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek kafasının karışacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments