Rüyada tavuklu bulgur pilavı görmek

Rüyada tavuklu bulgur pilavı görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuklu bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Rüyada tavuklu bulgur pilavı görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur pilavı ve tavuk yemek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pilavı yemek görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu bulgur pilavı görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulur.

Rüyada etli bulgur pilavı görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments