Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek maddi gücünün azalacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada güvercinin yumurtladığını görmek verimli işlere gireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın yumurtladığını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments