Rüyada tavukları yemlemek

Rüyada tavukları yemlemek kendi işinin sahibi olunacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, elinin darda kalmayacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tavukları yemlemek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada tavukları yemlemek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada tavuk yemlemek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv yemlemek sıkıntılarını çözeceğine, şansın kaçacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yemlemek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan yemlemek doğruluğu bulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada koyun yemlemek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada inek yemlemek adının hiç yok yere lekeleneceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada horoz yemlemek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments