Rüyada ağaçta siyah erik görmek

Rüyada ağaçta siyah erik görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçta siyah erik gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah erik ağacı görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ağaçta siyah erik görmek gergin olacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik ağacından erik koparmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan kırmızı erik yemek kişinin yüzünün güleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil erik ağacı görmek bereketinin artacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan erik almak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağactan erik yemek mutluluğunun da artacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments