Rüyada tatlı dağıtmak

Rüyada tatlı dağıtmak isminden sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, şen kahkahalar atacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada tatlı dağıtmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu plan veya projeleriniz olabilir.

Rüyada tatlı dağıtmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide tatlı dağıtmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada tulumba tatlısı dağıtmak hem de yeni mülkler satın alacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kalabalığa tatlı dağıtmak çok rahat bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı yemek dağıtmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işarettir.

Rüyada tatlı yapıp dağıtmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yemek ve dağıtmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments