Rüyada taştan köprü görmek

Rüyada taştan köprü görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada taştan köprü gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Rüyada taştan köprü görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet eder.

Rüyada taş köprüde yürümek güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada köprünün taştığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada taş köprü görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada taş köprüden geçmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada köprüden suya atlamak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü çıkmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, işsizin iş bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments