Rüyada köprü çıkmak

Rüyada köprü çıkmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprü çıkmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Rüyada köprü çıkmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden çıkmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret eder.

Rüyada köprüye çıkmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada köprü altından geçmek başarılarının devam edeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir köprüde olmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada demir köprüden geçmek düşmanlarının güçleneceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada karlı köprü görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada köprü yıkmak düzeninin yeniden sağlanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments