Rüyada taş çıkarmak

Rüyada taş çıkarmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak pek az kazanç getireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak çekilen acıların unutulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabıdan taş çıkarmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezardan taş çıkarmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından taş çıkarmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağından taş çıkarmak nimet ve berekete ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada taştan altın çıkarmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet eder.

Rüyada denizden taş çıkarmak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments