Rüyada tarlaya ekmek

Rüyada tarlaya ekmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kazancının katbekat artacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya ekmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Rüyada buğday tarlası ekmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya mısır ekmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada tarlada mısır ekmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya darı ekmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya patlıcan ekmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine alamet eder.

Rüyada tarla ekmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya tuz ekmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya nohut ekmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments