Rüyada tarlada kavun görmek

Rüyada tarlada kavun görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada kavun gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada kavun görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet eder.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kavun tarlası görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada tarlaya kavun ekmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada kış kavunu görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada birinden kavun almak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments